Raad en college Vlagtwedde nemen op 16 december afscheid van inwoners

Symbolfoto

Na ruim twee eeuwen komt er op 1 januari 2018 een einde aan de gemeente Vlagtwedde, die in haar huidige vorm nog uit de Franse tijd dateert. Het gemeente bestuur (raad en college) neemt op zaterdag 16 december 2017 afscheid van de gemeente in de vorm van een tournee langs de vier grootste kernen. Inwoners worden van harte uitgenodigd om een bezoek te brengen aan één van die locaties.

10.00 – 11.30 uur Bourtange, De Turfschuur
13.00 – 14.30 uur Vlagtwedde, Zaal 12
15.00 – 16.30 uur Ter Apel, Klooster
19.30 – 21.00 uur Sellingen, gemeentehuis

Het programma, dat op elke locatie gelijk zal zijn, staat in het teken van 200 jaar gemeente Vlagtwedde. Artiesten die hun medewerking hebben verleend aan een afscheids-cd van de gemeente, zullen diverse nummers van de cd ten gehore brengen. Na afloop kunnen aanwezigen een exemplaar van de cd meenemen. Alle inwoners van de gemeente krijgen de cd in de week van 18 t/m 22 december ook thuis bezorgd. Onderdeel van het programma is een samenzijn voor genodigden, waarbij voormalige burgemeesters, wethouders, raadsleden en gemeentesecretarissen worden uitgenodigd.